Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L’Oficina de Turisme d’Amposta presenta el curtmetratge ’Un viatge gastronòmic’

Publicat el 18/06/2025 14:49

Amposta

El curt, de la productora ampostina Moule i fet amb personal d’Amposta i les Terres de l’Ebre, promociona el Delta de l’Ebre com a destinació de turisme gastronòmic.


L’Anna i la Carla són una mare i una filla que descobreixen els olors i sabors del Delta de l’Ebre en un viatge al Poble Nou, on decideixen quedar-se a viure. Aquest és el fil conductor del curtmetratge Un viatge gastronòmic, una producció de l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament d’Amposta de la productora Moule i el director ampostí Xavi Drago. Aquest dimarts 17 de juny al matí se n’ha fet la preestrena a la mateixa Oficina de Turisme en un acte que ha comptat també amb la participació de part dels actors i extres i de representants del sector agroalimentari del territori. 


"Tenim molt clar que un dels atractius que tenim a Amposta és l’experiència gastronòmica que podem oferir als qui ens visiten", ha assenyalat l’alcalde, Adam Tomàs, tot recordant que "l’Ajuntament s’ha adherit al projecte Catalunya, Regió Gastronòmica Mundial de la Generalitat de Catalunya, per posar en valor dotze productes durant dotze mesos". Un viatge gastronòmic se centra en els quatre productes que són autòctons del Delta: l’arròs; l’oli, la carn de caça amb els bolets i la pesca d’aigua dolça.


El curtmetratge posa en valor aquesta oferta i, tal com ha explicat el director, el caràcter obert i acollidor de la gent del Delta de l’Ebre. Drago també ha volgut destacar el fet que el curtmetratge ha comptat amb un equip del territori. "En la nostra indústria sembla que el talent estigui només a les grans ciutats i amb això demostrem que no és cert, que podem fer treballs de molta qualitat des del territori", ha acabat dient Drago. 


Un viatge gastronòmic, que s’estrenarà a unviatgegastronòmic.cat divendres a les 10h., conformarà ara una campanya de comunicació en diferents formats per realçar l’experiència gastronòmica que suposa visitar el Delta de l’Ebre. 


Recordem que l’Oficina de Turisme d’Amposta es va adherir a Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia, campanya des de la qual s’estan fent accions com tallers de cuina o l’activitat Gastrosàvies", que té l’objectiu de recuperar productes i el receptari de les persones gran.


 


 

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari



Amb el suport de: