Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Santa Bàrbara: l'ajuntament farà una reforma integral a la Llar de Jubilats

Publicat el 19/05/2020 18:24

Santa Bàrbara

LA PLANA RÀDIO. La fisonomia de l'edifici de la Llar de Jubilats, que ja té 40 anys, ha canviat durant aquest temps amb diferents reformes i ampliacions però ara feia anys que no es realitzava una reforma integral com la que l'ajuntament de Santa Bàrbara portarà a terme durant els mesos vinents.


Ana Ma. Panisello, regidora de Serveis Socials explicava en una entrevista a la Plana Ràdio “a finals d'any es va fer un canvi amb la concessió del bar, la gestió va atorgar-se a Can Llorens S.L, restauradors amb una llarga tradició al nostre municipi. Aprofitant aquest canvi, l'ajuntament va realitzar el manteniment necessari a la zona de cuina i va decidir fer una reforma per condicionar espais comuns força deteriorats com els lavabos o d'altres zones utilitzades per l'Associació ”.


Una de les actuacions més important fa referència al sistemà elèctric. Fins ara l'Smartcentre, la Llar de Jubilats i la Llar d'infants les Beceroles, tenien alguns espais de subministrament compartit, ara amb la reforma seran independents en cada edifici, perquè també es considera que cada servei té les seves necessitats.


Està previst que les obres comencin al mes de juny i que a partir del setembre ja es pugui oferir el servei amb tota normalitat. Per tota aquesta reforma integral l'ajuntament va fer una previsió de 67.000 euros al pressupost ,ara incrementats amb 40.000 euros del romanen de tresoreria.


Recordem que la Llar de Jubilats és un espai on l'Associació de Jubilats tenen els despatxos i porten a terme tant el ball de diumenge, els serveis de perruqueria o podologia i les activitats habituals de l'entitat.


Actualment la Llar de Jubilats, a causa de la situació arran la Covid-19, només ofereix servei de bar a la terrassa.Noticia de la Plana Ràdio


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari