Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Passejada del manset al carrer i bou estofat al plat en les "No Festes" de Santa Bàrbara

Publicat el 16/07/2020 20:08

Santa Bàrbara

Santa Bàrbara treu el manset tot i la denúncia interposada per una entitat animalista. El tradicional sopar del bou estofat reparteix 1000 racions tot i no celebrar-se com tots els anys a la Plaça Cid i Cid.


(LPR/T.G) Tot i la denúncia interposada per una entitat animalista al Govern, per maltractament animal en l'activitat del manset de dissabte, ahir dimecres va celebrar-se en tota normalitat la segona passejada prevista i organitzada per la Comissió de bous, de les anomenades "No Festes" que el municipi de Santa Bàrbara està celebrant.


La regidora de Festes Laia Pla ahir a la tarda ja ens avançava que mentre no revessin cap notificació del PROCICAT l'acte seguiria endavant perquè el consideraven una activitat ramadera i que abans de portar-la a terme, van contactar amb Delegació del Govern i Mossos i en cap moment els van dir que aquesta activitat no estigués permesa "comptem amb el permís de departament d'Agricultura i si no hi ha res de darrera hora, així seguirà" argumentava.


De fet, a les 20 hores sortia el manset i posteriorment els planers i planeres, tant als establiments de restauració del poble com a les llars particulars, van poder gaudir del tradicional bou estofat, que en condicions normals s'hauria portat a terme a la Plaça Cid i Cid. L'activitat fou un èxit i en total van repartir-se 1000 racions de bou. Els diners recaptats pel tiquet del bou estofat, aniran destinats a l'entitat a l'Associació de la Lluita contra el Càncer.


(La Plana Ràdio)


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari