Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El Partit Popular de Santa Bàrbara demana poder celebrar el pròxim ple telemàticament

Publicat el 20/03/2020 12:55

DeltebreSanta Bàrbara

El Partit Popular planer s'hauria abstingut en la votació amb un vot de confiança al nou alcalde. Ara, demanen que es pugui celebrar telemàticament.


El ple extraordinari celebrat el passat dimarts 17 de març per a la presa de possessió d'Antonio Ollés com alcalde, i la incorporació d'Agustí Espuny com a nou regidor, es va celebrar a porta tancada a causa del confinament.


En tractar-se d'una decisió de darrera hora, el Partit Popular planer no van poder acudir a l'elecció del nou batlle, perquè el cap de llista ha de ser pare en les pròximes setmanes, i per tant, han d'extremar precaucions. Tot i això, en una entrevista a La Plana Ràdio, Joaquim Martí va voler donar el seu suport als dos polítics de Junts per Santa Bàrbara que desenvoluparan nous càrrecs per a la població. Martí va afirmar que "ens haguéssim abstingut en la votació com un suport al nou alcalde". D'altra banda Martí recordava que continuen apostant per un penta partit tot i que són conscients que els altres partits a l'oposició no estan per la labor: "el PP sumarem com sempre, seguirem amb la línia de sumar per a Santa Bàrbara".


Joaquim Martí, assegurava que va assabentar-se massa tard que es podien realitzar plens telemàticament. Amb tan poc temps per a l'elecció de l'alcalde no es va poder organitzar un ple perquè tothom hi pogués participar. Tot i això ha demanat que el proper ple d'organització de l'ajuntament que s'ha de celebrar la setmana vinent sigui telemàtic perquè tots hi puguin participar: "hem demanat que sigue telemàticament; per exemple, a l'equip de govern Deltebre fan conferències telemàticament cada dia. Demanaríem de fer proves, aplicar normes bàsiques per al torn de paraula.... Afegia: "esperem que sigue telemàticament i així poder assistir tots els grups".


De moment encara no hi ha data prevista ni tampoc se sap si l'opció de fer-ho via telemàtica s'ha acceptat per l'equip de govern, tot i que si hem vist per les xarxes socials que l'equip de govern ja està treballant telemàticament per fer les seves reunions diàries.


NOTÍCIA DE LA PLANA RÀDIO.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari