Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Arriba la 27à edició del Concurs Literari Sant Jordi Vila de Santa Bàrbara

Publicat el 09/01/2018 09:23

Santa Bàrbara

Amb aquest concurs es pretén realçar la cultura al municipi. 

Aquest 2018 arriba amb la celebració del vint-i-setè Concurs Literari Sant Jordi Vila de Santa Bàrbara. Es tracta d'un certamen convocat al municipi anualment per tal de valorar i premiar les propostes narratives dels aspirants. S'haurà de presentar un relat curt, el qual haurà de tenir una extensió mínima de 15 pàgines i serà de temàtica lliure. 


El premi és de 300 euros, per part de l'Ajuntament de Santa Bàrbara, i, a més, aquest també concedeix un accèssit de caràcter local de 60 €. El divendres 16 de març, a les 13.00 hores, s'acaba el termini d'admissió, de manera que s'insta a la població a participar i enviar les seves propostes creatives. Les bases del mateix es poden consultar a la web del mateix Ajuntament de Santa Bàrbara.


D'altra banda, també s'ha anunciat la convocatòria del XXVII Concurs Literari Rogelio Farnós, de caràcter local i dirigit als alumnes de l'Escola Jaume Balmes del municipi. Es proclamarà un guanyador per cada cicle d'Educació Infantil i Primària, els quals rebran un record commemoratiu i un lot de llibres, a càrrec de l'Ajuntament. En aquest sentit, l'alcalde i regidor de Cultura de Santa Bàrbara, Alfred Blanch, assegura que es tracta d'un concurs que dóna prestigi a la cultura del poble.


 


 


 


IMATGE: L'alcalde de Santa Bàrbara, Alfred Blanch.


 


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari