Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

19a. Trobada de Penyes Barcelonistes

Coincidint amb el 25è aniversari de la de Camarles

Gran jornada per al Barcelonisme, demà dissabte a Camarles, amb la Trobada de Penyes Barcelonistes.

La Trobada Anual de Penyes del Baix Ebre, Montsià i Baix Maestrat tindrà lloc demà a Camarles. Una gran cita per a la família blauigrana d’aquestes comarques. I es produeix coincidint amb l’aniversari de la de Camarles, amb els seus 25 anys. Per això es celebra a la localitat del Baix Ebre. Francesc Curto, el president, i els membres de la Penya camarlenca han estat treballant intensament des de fa temps per l’organització de la Jornada. El president volia destacar, per tota la feina, als companys de la Penya de Camarles: Ramon Mauri, Octavio Martí, Ismael Fabra, Joel Gaya i Àlex Fortunyo.
Curto comentava que “estem molt il.lusionats perquè tot surti bé, a l’alçada d’un acte de la magnitud de la Trobada. I més en el nostre 25è aniversari, un fet que, per nosaltres, encara dóna més importància a la Jornada, per tot el que significarà”. Francesc Curto fou un dels fundadors de la Penya, l’any 89, juntament amb Tivo Forastero, Ramon Pascua, Andreu Martínez, Nicanor Rey, Fermín Navarro i Manolo Viladà. “25 anys diuen molt d’una entitat, de que hem segut perseverants i constants, millorant amb tot el possible, amb molt de sacrifici i treball, amb un Local que va començar sent petit i que el vam ampliar quan ens vam traslladar a l’actual”. El president de la Penya camarlenca remarca també que “sempre hem buscat ser integradors al poble i hem ajudat amb tot el possible com per exemple cedint el local per als actes que ha fet falta. Ha hagut bona entesa i col.laboració i aquesta és la clau per arribar fins aquí. Ara, a esperar que tot vagi bé a la Trobada de demà dissabte i a seguir treballant per complir més anys”.
La Jornada començarà amb un col.loqui de Periodistes, al local de la Penya (17 h). Hi ha confirmada la presència de Llucià Ferrer (Barça TV), Xantal Llavina (Efectivament i El Periódico), Jordi Gràcia (Racc 1, El Punt i 8TV) i Ernest Benach, col.laborador Mundo Deportivo i El Periódico i expresident del Parlament de Catalunya.
A les 18.15 i fins les 19.30h, hi haurà la recepció de Penyes i també de la Delegació del FC Barcelona. A les 19.30 h, hi ha prevista una desfilada de les Penyes i posteriorment es farà una recepció oficial a l’Ajuntament. Tot això fins les 21h quan la concentració tindrà lloc al Pavelló Municipal on es produiran els parlaments, el sopar, l’entrega de corbatins i es farà l’intercanvi d’objectes. I també es lliuraran unes plaques commemoratives. I per acabar la Jornada, hi haurà una actuació musical.
Francesc Curto volia destacar la col.laboració que ha existit en els darreres dies i en especial la de Germans Marín i Pub Soterrani.
L’empresa Germans Marín és l’encarregada del servei de catering per a un sopar en el que es preveu l’assistència de prop de 400 persones.
Les penyes ja confirmades per a la Trobada són: la Cava, Mas de Barberans, Tortosa, Deltebre, Jesús, Ulldecona, Paüls, la Ràpita, l’Ampolla, S. Bàrbara, l’Aldea, la Sénia, Benicarló, Lligallos, Penyíscola, Alcanar, Vinaròs, l’Ametlla de Mar, Amposta, Campredó, Roquetes, Adictes Vinaròs, Traiguera, Perelló, Tivenys, S. Jordi, S. Jaume, Serra d’Almos, Móra la Nova, Pinell, Horta, Batea, Móra d’Ebre, Pobla Massaluca, Torre Espanyol i Riudecanyes.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari