Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Més de 120 jugadores de bàsquet participaran a l’onzena edició del Campus Winners de bàsquet femení d’alt rendiment d'Amposta

Publicat el 12/06/2023 17:15

Amposta

Tindrà lloc del 10 al 31 de juliol en tres torns diferents.


Entre el 10 i el 31 de juliol, més de 123jugadores de bàsquet d’alt rendiment, repartides en tres torns, visitaran Amposta per participar en l’onzena edició del Campus Winners. Serà el novè any consecutiu que aquesta cita esportiva té lloc al Centre de Tecnificació Terres de l’Ebre d’Amposta, que ha atret esportistes de les Canàries, Balears, Madrid, Andalusia, el País Basc, Navarra, Galícia, el País Valencià o França.


Francesc Canals, fundador i responsable del Campus Winners, ha posat en valor el fet que moltes de les jugadores repeteixen. “Les famílies estan contentes amb el Campus i ho estan, no només per l’organització, sinó també per les instal·lacions que es troben a Amposta, tant pel que fa a les instal·lacions esportives com a la residència”, afegia Canals, tot destacant que “la infraestructura d’Amposta a nivell esportiu s’adequa a l’alt rendiment. És un luxe ser aquí”. Canals també ha volgut agrair la bona sintonia amb l’equip humà de l’Ajuntament a l’hora d’organitzar e l Campus.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari