Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Els premis Arlequí reconeixen la Societat Cultural Esportiva i Recreativa

Publicat el 09/05/2023 15:54

L' Ametlla de Mar

Reconeixement a aquelles entitats i persones que impulsen el teatre amateur.


El jurat dels Premis Arlequí, que la Federació atorga anualment en reconeixement a aquelles entitats i persones que impulsen el teatre amateur, ha decidit guardonar amb el premi a l’entitat a la Societat Cultural Esportiva i Recreativa de l’Ametlla de Mar, per ser una institució ben viva amb més de mil socis, present en totes les festes, esports i activitats cultural de la població, des de la seva creació l’any 1968.


L’entrega de guardons va anar a càrrec del president de la Generalitat, Pere Aragonés, qui va destacat la importància del teatre amateur, els ateneus i les societats com a transmissors de cultura i pel seu valor democratitzador de la seva tasca en pobles i ciutats llunyanes dels grans circuits comercials.


A l’acte hi va acudir una important representació d’integrants Pere Brull i els dos darrers presidents de la secció de teatre Victor Borràs i Josep Tomàs Margalef. La presidenta, Noèlia Brull, va agrair la dedicació del grup escènic i el reconeixement per part de la Mostra. (La Cala Ràdio) comences a deixar-ho i no fas el manteniment que toca, acabes tenint problemes”. (ACN) del Grup Escènic de la SCER amb les dues darreres presidències, Noèlia Brull i Joan.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari