Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Aclariments de Més Ebre

Publicat el 15/07/2022 12:05

Tortosa

Més Ebre, en l'edició d'avui divendres, informa que l'assemblea de socis del CD Tortosa havia de tenir lloc ahir dijous. L'assemblea no va ser ahir si no que és el dijous dia 28, al Centre Cívic de Ferreries (20.15 hores en la convocatòria i 20.30 en segona convocatòria)). Una confusió en la data, en la lectura de la convocatòria, va propiciar l'error i per això fem este aclariment, per rectificar-lo. Demanem disculpes per si esta errada ha comportat confusió. 

 

Pel demés, tal com està plantejat en l'ordre del dia, en la propera assemblea: “S’informarà sobre el procés de col.laboració i relacions amb l’Ebre Escola i es farà la petició d’autorització perquè la junta pugui iniciar les negociacions necessàries amb la junta de l’Ebre Escola de cara a la possible fusió d’entitats”. Així mateix, s’informarà de la situació econòmica i del pressupost per la campanya 22/23.

 

Més Ebre, dins de les seues possibilitats, acostuma a informar amb professionalitat però, tot i tenir la citació de convocatòria de l'assemblea, en esta ocasió va existir una confusió en la data de la mateixa. I per això la informació publicada és errònia. En el web del setmanari ja s'ha rectificat i també fem este aclariment perquè els lectors/es tinguin la informació de forma correcta.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.