Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L'Ampolla i els barris del Port de Cambrils i del Serrallo de Tarragona, reben el distintiu de Barris i Viles Marineres

Publicat el 16/07/2020 20:24

AlcanarL' Ametlla de Mar


L’Agència Catalana de Turisme (ACT), del Departament d’Empresa i Coneixement, ha atorgat tres nous distintius de la marca Barris i Viles Marineres, adreçada a les poblacions i zones litorals que conserven viva la cultura lligada al mar. L’Ampolla i els  barris mariners certificats, el del Port de Cambrils i el del Serrallo de Tarragona, comparteixen una forta personalitat marcada pel caràcter historicocultural, la gastronomia, el paisatge i la promoció d’esdeveniments al voltant de la relació entre l’home i el mar.


Les tres noves certificacions s’afegeixen als municipis que ja lluïen el distintiu: l’Ametlla de Mar, Arenys de Mar, Begur, les Cases d’Alcanar, l’Escala, Llançà, Palamós, Sant Carles de la Ràpita, Sant Pol de Mar, Sitges, Tossa de Mar i Vilanova i la Geltrú.


El director de l’Agència Catalana de Turisme, David Font, “amb aquestes distincions volem reconèixer la tasca que es fa des d’aquests territoris en favor de les tradicions, del paisatge, de la cultura i de la història tot mantenint i potenciant la mirada marinera que els fa singulars. Aquests barris i aquestes viles marineres esdevenen elements que aporten a Catalunya qualitat, identitat i notorietat, en línia amb el que marquen els dos instruments amb què el Govern posa en valor el nostre sector turístic: el Pla estratègic de turisme de Catalunya i el Pla de màrqueting”.


Barris i Viles Marineres és una de les marques de promoció turística impulsada per l’ACT per donar resposta als reptes que marca el Pla de màrqueting turístic de Catalunya 2018-2022 com ara promoure el turisme com a eina de desenvolupament, diversificació econòmica i garantia de futur per a les ciutats, pobles i viles; crear sinergies entre municipis; potenciar la diversificació territorial i la desestacionalització de l’activitat turística; i protegir la conciliació i l’equilibri entre els residents i els visitants/turistes.Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari