Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Els banys turístics amb tonyines s'adapten a les exigències sanitàries amb més elements higiènics al catamarà

Publicat el 18/06/2020 18:40

L' Ametlla de Mar

El TunaTour redueix l'aforament dels viatges a la meitat i delimita els espais de bany per espaiar-los
La setena temporada del TunaTour, l'oferta turística del grup Balfegó per banyar-se amb tonyines en alta mar, s'ha adaptat a les mesures sanitàries que garanteixin un entorn segur per gaudir d'aquesta experiència. Tant a l'oficina d'atenció al públic com al catamarà s'ha reduït l'aforament a la meitat i es faran controls de temperatura al port. Per evitar contagis, s'han instal·lat catifes higièniques desinfectants i s'haurà de portar mascareta. Els usuaris hauran de portar el seu material d'esnòrquel i s'han delimitat itineraris i espais de bany amb boies per mantenir la distància entre els banyistes. El TunaTour oferirà wifi gratuït a bord del catamarà per facilitar la connectivitat dels seus clients.
A més d'equipar amb gels desinfectants totes les instal·lacions i controlar la temperatura dels viatgers, l'empresa ha actualitzat els seus protocols de neteja i ha incorporat sistemes de desinfecció específics enfront del virus, a més d'impartir formació a tot l'equip del TunaTour. L'embarcament al catamarà s'ha regulat i s'ha equipat amb catifes desinfectants a l'entrada i es controlarà la distància de seguretat entre els passatgers durant el viatge a les piscines de Balfegó, situades a dues milles i mitja de la costa, davant de l'Ametlla de Mar, i la degustació gastronòmica.


L'aforament es redueix de moment a la meitat, a l'espera dels canvis que es vagin produint amb la "nova normalitat". El bany amb les tonyines es farà en itineraris marcats i s'han instal·lat boies a les piscines per delimitar còmodament la distància entre els banyistes per tal que puguin gaudir de l'experiència amb "confiança d'estar en un entorn segur".


L'experiència TunaTour inclou un viatge en catamarà de 18 metres d'eslora durant el qual es projecten audiovisuals i locucions explicatives en cinc idiomes, un bany en alta mar amb tonyines de més de 200 quilos i la degustació de la preuada tonyina roja Balfegó.


 


ACN


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari