Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L’Ametlla de Mar: l’Àrea d’Esports està elaborant un protocol per quan puguin reobrir les instal·lacions esportives municipals

Publicat el 15/05/2020 10:38

L' Ametlla de Mar

La regidoria d’Esports ha creat una comissió de treball per establir tots els protocols d’higiene, prevenció i seguretat que s’hauran de seguir un cop es puguin reobrir les instal·lacions esportives municipals. Una reobertura que es farà al més aviat possible.


Aquesta comissió està formada per una desena d’equips que s’encarregaran de definir les pautes a seguir en els diferents equipaments esportius, tant en espais tancats com a l’aire lliure, així com en l’atenció als clients o en la prevenció de riscos laborals.
En aquest sentit, el regidor d’Esports Jordi Llaó ha remarcat que aquest pla recollirà tots els protocols que hauran de seguir obligatòriament usuaris i treballadors, per tal de minimitzar riscos i garantir que la pràctica d’activitat física es faci d’una manera segura.
Per a la redacció del pla es comptarà amb la participació de tècnics de l’Àrea Municipal d’Esports i de l’Ajuntament, però també amb les entitats i clubs de la població, donat que la majoria utilitzen les instal·lacions municipals per a la seva pràctica esportiva.
D’altra banda, la regidoria també ha informat que aquesta setmana s’ha donat per finalitzada tota la temporada esportiva, d’acord amb les instruccions d’òrgans superiors, després que ja es cancel·lessin totes les competicions programades aquests mesos.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.