Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

AMETLLA DE MAR: l'Ajuntament amb la col·laboració de la Confraria de pescadors desinfectarà gratuïtament les barques de pesca

Publicat el 05/05/2020 18:24

L' Ametlla de Mar

Es tracta d’una nova mesura coordinada amb la Confraria per ajudar el sector pesquer a incrementar les mesures de seguretat davant el coronavirus.


L’Ajuntament desinfectarà gratuïtament les barques del port pesquer de l’Ametlla de Mar, en col·laboració amb la Confraria de Pescadors. Des d’aquesta setmana s’ofereix un nou servei de neteja a pressió de l’exterior de les embarcacions.


Amb la màquina hidronetejadora adquirida recentment, els operaris municipals ruixen la coberta amb una solució d’aigua i lleixiu seguint els criteris de salut pública. D’aquesta manera es reforçarà la desinfecció que fan els mateixos mariners.


Les neteges es faran progressivament a les embarcacions que ho demanin, ja siguin d’arrossegament, encerclament com d’arts menors. L’alcalde Jordi Gaseni ha destacat el compromís de l’Ajuntament per donar més facilitats al sector.


Aquest servei reforça el que l’Ajuntament realitza a la mateixa Confraria, amb la desinfecció periòdica de les seves instal·lacions des de l’inici de l’estat d’alarma. El seu patró major Miquel Brull ha agraït l’ajuda rebuda en nom dels pescadors.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.