Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Condol a l’esport ebrenc

Publicat el 17/04/2020 13:29

AlcanarXerta

Ahir dijous ens va deixar Lluís Horta, als 52 anys. Persona força carismàtica i estimada en el món esportiu ebrenc, un gran amant de la muntanya. Per això estava vinculat a diverses entitats del territori amb les que col·laborava i transmetia la seua gran passió per l'esport, sent un company inoblidable que sempre ajudava en tot el possible i en el que se li reclamava. "Si feia falta res que ell podia aportar, allí estava Lluís Horta per oferir-se". Així és i sempre serà recordat pels seus amics.


En clau futbolística, Lluís també estava vinculat a l'equip de futbol del seu poble, el Xerta, sent un entusiasta col·laborador i seguidor dels partits.
Michel Viñas recorda a Lluís per unes paraules seues d'aquesta temporada. "Era el primer partit de lliga, a Xerta, contra l'Alcanar, i ell va venir fins on jo estava amb la càmera, gravant, per comentar-me que si necessitava qualsevol cosa que li ho digués, que m'ajudaria amb el que fos necessari. També em va agrair que anés a gravar partits de Quarta catalana i, en concret, del Xerta. Li vaig dir que en faria més d'un durant la temporada i em va mostrar el seu agraïment amb el seu somriure característic. Era una persona propera. A la mitja part, aquell dia, sense jo demanar-li res, em va portar la Coca Cola i em va dir: 'fa calor Michel i tu estàs treballant'. Posteriorment, en altres partits que he gravat del Xerta, en la lliga, sempre venia a saludar-me, recordant que era cert que li vaig dir que el Xerta sortiria a la tele més d'una ocasió durant el campionat. Ho valorava i ho agraïa. Tampoc puc aprofundir més, però Lluís Horta reflectia noblesa, bondat, solidaritat... Una persona que es feia estimar. I que ho aconseguia només d'una manera: sent ell mateix. Lamento la pèrdua. És injusta. No té sentit. Una persona amb tanta força i que ens deixa de forma anticipada. Des d'aquí el meu suport a la família i a tota la gent de les entitats en les quals Lluís col·laborava i, en general, a tota la gent que el coneixia. Entenc el vostre estat d'ànim i la impotència que sentiu. Una abraçada per a tots".


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari