Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L'Ajuntament de Roquetes s'adhereix al manifest municipalista de l'ACM, l'FCM i l'Associació Micropobles de CAT

Publicat el 26/03/2020 19:11

Roquetes

L'Ajuntament de Roquetes s'adhereix al manifest presentat per l'Associació Catalana de Municipis (ACM) l'Associació de Micropobles de Catalunya i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) per reclamar:Un confinament estricte del país, ja que només amb aquest confinament efectiu, amb la col.laboració i solidaritat de tothom, es podrà frenar la propagació de la pandèmia que ha provocat el COVID_19.


Recursos i ajuts per emparar famílies que ho necessiten davant la crisi.
Reactivació del teixit empresarial (autònoms, petites i mitjanes empreses i en general el teixit productiu).
Aprovació de mesures econòmiques per als Ajuntaments com ara: Mobilitzar el superàvit disponible del 2019 sense limitacions, flexibilitzar la regla de la despesa i l'estabilitat pressupostària, anul.lar les mesures de la LRSAL que limiten l'autonomia local, garantir les aportacions previstes per a l'any 2020 i ampliar-les a les noves necessitats de la crisi, contractar persones sense les actuals limitacions, especialment per donar resposta als nous usuaris de serveis socials i redefinir els programes destinats a actuacions municipals o els nous programes de finançament europeu 2021-2027.
Els Ajuntaments no són només receptors i executors de polítiques europees, estatals o nacionals, cal fer-se sentir i ser coresponsables de les decisions estructurals que s'han de prendre per a redreçar l'actual situació, ja que són els que coneixen de primera mà les necessitats, neguits i aspiracions dels ciutadans.


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.