Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Obituari: Mor el periodista Xavi Zaragoza als 34 anysl

Publicat el 12/05/2019 11:34

El periodista nascut a Torredembarra, Xavi Zaragoza, ha mort aquest divendres a causa d'unes complicacions d'una malaltia cardíaca que patia.


 


 


 La família i amics del periodista Xavi Zaragoza us volen comunicar la seva dolorosíssima pèrdua, aquesta matinada, a causa de les complicacions sobtades d'una malaltia cardíaca que patia.


 


El Xavi Xazagoza era un periodista molt actiu, que havia treballat i col·laborat en gairebé tots els mitjans de comunicació locals de la ciutat, com el Mes Tarragona i el Diari de Tarragona, entre molts altres. En tots ells, havia deixat la seva empenta com a comunicador obert i amb la mà estesa en moltes entitats.


 


A més a més, havia desenvolupat una activa tasca professional molt activa durant molt de temps en entitats del tercer sector, especialment en entitats com el Casal l'Amic, on va treballar durant una llarga etapa. Durant anys, el Xavi va treballar en el món del lleure, com a comunicador, però també va formar-se com a director de lleure i va treballar en aquest àmbit.


 


Durant els últims anys, la seva tasca ha estat estretament vinculada a Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), on ha desenvolupat les tasques de gestor de comunicació en l'àmbit provincial. Aquesta dedicació professional la desenvolupava conjuntament amb la seva aportació al món de la figuració, a través de l'empresa Casting Tarragona.


 


El Xavi era tot energia, tant en la seva vida professional com en la seva vessant col·laborativa i va dedicar part d'aquesta empenta a organitzar i col·laborar en activitats molt diverses, entre les quals destaquen el 'Yo Pongo Internacional' i altres esdeveniments en els quals va posar la seva petjada.


 


Entre altres entitats, el Xavi va col·laborar activament en entitats com Dames i Vells de Tarragona, Komando Nits Q, els Cavallets de Torredembarra -localitat on va néixer- i TGN Swing. Sempre el recordarem amb el seu somriure i la seva energia inesgotable per a fer mil coses.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.