Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L'IDECE i la Cambra de Comerç de Tortosa organitzen una jornada sobre la navegabilitat del riu Ebre

Publicat el 14/03/2019 10:41

Tortosa


L’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE) i la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa organitzen aquest divendres, 15 de març, a partir de les 10.30 hores, una Jornada que sota el títol  “Navegabilitat del riu Ebre. Economia, empresa i turisme”, a la seu de la Cambra de Comerç.

La trobada pretén reunir tots els actors públics i privats relacionats amb la navegació de l’Ebre, ja que l’objectiu és poder analitzar conjuntament i posar solucions a problemàtiques comunes sobre aquest tema i, a la vegada, posar sobre la taula els projectes de futur envers la navegabilitat del riu i la seva viabilitat.

La presentació de la jornada anirà a càrrec del director de l’IDECE, Alfons Montserrat, el president de la Cambra de Comerç, José M. Chavarria, i la responsable de navegació de la Comisaría de Aguas de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE), Elena Pérez.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.