Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Es posa en marxa la primera unitat de discapacitats físics de la demarcació de Tarragona a l'Ebre

Publicat el 22/03/2018 09:34

L' Ametlla de Mar

La Residència L’Onada l’Ametlla de Mar inicia l’activitat d’aquest àrea.


Després de l’obertura del centre residencial al municipi de l’Ametlla de Mar, el passat mes de desembre,  aquesta setmana de març, ja s’ha posat en marxa oficialment la unitat de discapacitats físics amb les primeres persones usuàries. Es tracta d’un servei pioner en la demarcació de Tarragona i l’àrea es troba ubicada al primer pis de la Residència de l’Ametlla de Mar, gestionada per L’Onada Serveis. La unitat compta amb totes les característiques típiques d’una llar, per tal de simular una casa, ja que l’objectiu de L’Onada Serveis és que les persones usuàries la sentin com a tal.


Aquesta nova unitat que ja s’ha posat en marxa, ofereix atenció dirigida a persones que pateixen algun tipus de discapacitat física i no intel·lectual, a diferència d’altres centres. Arran d’aquest inici d’activitat, el mateix edifici acollirà, a partir d’ara, el servei i atenció a tres recursos assistencials diferents; residència assistida, centre de dia i unitat de discapacitats físics. No obstant això, la nova àrea es troba separada de la zona geriàtrica i disposa d’una entrada pròpia amb accés adaptat. 


El servei disposa de 15 places totals habilitades, de les quals 14 esdevenen públiques i una privada. Pel que fa a les primeres admissions ja s’han realitzat al llarg d’aquesta setmana i es preveu que en els pròxims dies, i de manera progressiva,  se’n realitzin més.


Tot plegat, amb la posada en marxa de la unitat de discapacitats físics, el gran complex residencial ja està funcionant en la seva totalitat. A més, pel que fa a l’ocupació de la residència assistida i centre de dia, les places concertades estan quasi totes cobertes. En aquest sentit, la directora de la zona sud de L’Onada Serveis, Núria Bel, ha assegurat que “Ens sentim molt orgullosos de poder oferir aquest servei pioner al nostre centre residencial de l’Ametlla de Mar”.


 


 


IMATGE: Exterior de la Residència L'Onada l'Ametlla de Mar.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.