Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Sabala i FMG transporten les seves pintures de les portades dels llibres a la Biblioteca de Tortosa

Publicat el 23/02/2018 10:59

MasdenvergeTortosa

La biblioteca tortosina ofereix la proposta artística de la parella.


La Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa acull aquest mes de febrer l'exposició 'Art en Portada' de Sabala i FMG. Elisabeth Sabala i Fernando Martínez García han caminat de la mà en la seva vida personal i també professional malgrat que allò que fa un i altre pugui semblar antagònic.


Aquesta sincrasi tan particular es sintetitza en la mostra de set quadres que es poden visitar, aquests dies, a la Biblioteca de tortosina i que són a la vegada el millor del treball annex que fa la parella.


Les obres escollides són algunes de les que protagonitzen les portades de les novel·les de Fernando Martínez, la seva darrera i prolífera faceta artística, a més de músic i pintor, que ha despertat gràcies a "la calma" que li ofereix residir a Masdenverge (Montsià). Sabala hi aporta els seus personatges irònics, divertits i crítics i plens de llum i color.


Elisabeth Sabala i Fernando Martínez García han trobat a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa el millor escenari possible per presentar els quadres que han anat escollint en els últims anys per ser portada de les novel·les que escriu FMG.


 


 


IMATGE: Sabala i Martínez davant d'una de els obres exposades a la Biblioteca de Tortosa. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari