Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

39 empreses i artesans catalans participen en l'espai Catalunya en el 'Fòrum Gastronòmic de Girona'

Publicat el 16/11/2017 16:32

Roquetes

En total, més de 250 empreses ompliran el recinte firal en l'edició d'enguany. 

Des del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya s'ha impulsat la participació conjunta de 39 empreses i productors artesans catalans en el Fòrum Gastronòmic de Girona. Ho ha fet a través de l'empresa pública Promotora d'Exportacions Agroalimentàries (PRODECA). L'esdeveniment tindrà lloc del 19 al 21 de novembre, en l'Auditori del Palau de Congressos i Palau de Fires de Girona i, en aquesta edició, l'eix temàtic de les activitats posarà el punt de mira en la gastronomia sostenible i la diversitat culinària.


Per tal d'afavorir la participació de productors agroalimentaris de qualitat catalans, la creació de plataformes i punts de trobada entre restauradors, productors i empreses del sector, PRODECA organitza un espai diferenciat que reuneix empreses i artesans. En l'espai esmentat s'hi trobaran productes molt variats, com per exemple: anxoves, safrà, galetes bio, cervesa artesana, formatges, embotits, vi i cava, vermut, croquetes, gamba de Palamós, fesols, caragols de terra, fruits secs, lactis, ànec, melmelada i molt més.


Enguany hi participaran reconegudes empreses del sector de l'alimentació i begudes, de la distribució i del foodservice. A més, hi ha preparat un programa d'activitats protagonitzades per reconeguts cuiners, en resum, una gran cita pels professionals de la gastronomia gourmet. L'edició d'enguany ha experimentat un creixement de l'espai del 30% respecte a la passada edició, el que aportarà més empreses participants, així com més novetats i més oportunitats de negoci. De manera que aquest any s'hi concentraran més de 250 empreses. També hi tindrà lloc el premi al Cuiner de l'Any, acte en el qual, com a novetat, tots els guanyadors de les edicions anteriors pujaran a l'escenari per a oferir una sessió conjunta com a prèvia al lliurament del guardó de 2017.


 


 


 


 


 


 


IMATGE: Foto d'arxiu del Fòrum Gastronòmic de Girona. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari