Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Finalitza la reforma del Carrer Mare de Déu de Montserrat a Santa Bàrbara

Publicat el 13/01/2017 11:19

Santa Bàrbara

Dins del procés de millora de la xarxa viària de Santa Bàrbara, una de les primeres accions ha estat la reforma integral del carrer Mare de Déu de Montserrat, un carrer molt cèntric i transversal que comunica el carrer Major amb el passeig de les Escoles.

Aquesta reforma ha consistit en la canalització de les aigües pluvials, la renovació del clavegueram, el canvi de la xarxa de subministrament d’aigua potable, el canvi de l’enllumenat per tecnologia LED, la pavimentació i la senyalització per donar-li sentit únic a la circulació de trànsit rodat. L'obra, que ha estat dirigida pel despatx d’arquitectura local +arquitectura, i adjudicada i executada per l’empresa Regimovi, ha tingut una durada aproximada de 4 mesos i un import final de169.400€, finançat amb fons propis de l’Ajuntament.

Un cop acabades, tant l’alcalde, responsable de la Regidoria d’Urbanisme, com el mateix veïnat, se’n senten satisfets perquè veuen com el temps d’espera per tenir un carrer nou ha valgut molt la pena. L’alcalde, d’altra banda, també demana civisme i respecte per la nova senyalització unidireccional del carrer i deia que també paral·lelament s’havien senyalitzat el carrer Sant Jordi i Sant Gregori en sentit contrari.

La idea de l’actual equip de govern és seguir invertint en la millora i ordenació dels carrers del poble, en la mesura que sigui possible. Ja en aquesta línia, està pressupostat per al 2017 el darrer tram del carrer Victòria i el carrer Aragó, a més d’anar preparant projectes per a futures actuacions.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.