Contrasenya

La màgia de Joel Crespo i de Cristian Arasa

Publicat el 05/11/2013 18:53

Masdenverge

Els dos jugadors van signar gols de gran qualitat en el derbi R. Bítem-Catalònia

R. Bítem i Catalònia van empatar a dos en un derbi entre dos equips que esten en un bon moment de forma i de resultats. I si bé el partit no va ser brillant, si que va tenir emoció i també quatre gols, tres d’ells de crac.

Als dos equips els va costar entrar en joc. El Catalònia va fer-ho quan va rebre el gol. Crespo va aprofitar amb astúcia un rebuig i va batre Fran amb un tret intel.ligent. La pilota va passar per l’únic lloc que podia: per sota les cames del porter rival. Potser hi havia fora de joc en la jugada precedent, d’Angel. Amb l’1-0, el Cata va saber refer-se. El R. Bítem, en canvi, no es trobava comode perquè no tenia la pilota.

El Cata va anar per feina i arran d’un penal va empatar i, poc després, crescut, es va avançar amb un gol de geni de Cristian. De qualitat i talent. El masdenvergenc va estar recuperat i amb confiança. 1-2. El R.Bítem ho passava malament, però té enginy a la davantera. I jugadors letals: Angel i Crespo. Ells dos van aprofitar un desajust defensiu visitant i Crespo va inventar una rematada que fou el 2-2. La represa fou més oberta. El R. Bítem va guanyar en elaboració amb l’entrada d’Emili al centre del camp. Va tenir més joc interior. El Cata també va buscar més control amb els canvis. El partit es va fracturar amb els minuts. Van haver-hi alternatives.

Edgar va tenir una ocasió clara que va desfer Fran. El Catalònia, amb accions a pilota aturada, va fer sensació de perill. El derbi va acabar descontrolat però amb el Cata, sobre tot arran de l’expulsió de Pau, ben posat en defensa. Els jesusencs, amb les seues armes, van demostrar ser un equip amb possibilitats. El Remolins-Bítem va intentar-ho amb tot, amb dos canvis ofensius en el descompte, ja sense temps per a res. L’empat a dos fou un bon resultat. Continua la bona ratxa dels dos equips amb set i cinc jornades sense perdre.