Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El COPATE impulsa la promoció del territori amb les noves “Jornades de Paisatge i Vins a la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre”

Publicat el 10/04/2024 13:43

GandesaGarciaGodallMiravet

L’acció està emmarcada dins el projecte SOSTEBRE, amb una subvenció de 693.000 euros dels fons Next Generation per part del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.


El Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE) presenta una nova iniciativa per a la promoció del territori i els productes locals: les Jornades de Paisatge i Vins a la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre, després de l’èxit de les “Vetllades de la Biosfera”.


Aquestes jornades combinaran la interpretació del paisatge natural i cultural amb els sabors dels productes agroalimentaris locals, maridats amb vins de la zona. “L’objectiu principal és promoure el territori, estimular l’enoturisme, educar sobre la importància de la biodiversitat i la conservació del paisatge, així com impulsar l’economia local a través de la marca Reserva de la Biosfera” ha explicat Ivan Garcia, President del COPATE.


Les Jornades de Paisatge i Vins a la Reserva de la Biosfera de Terres de l’Ebre seran quatre, amb un límit de 50 participants cadascuna. La primera serà a Gandesa, el 13 d’abril, per descobrir l’enoturisme entre vinyes, el 20 d’abril les protagonistes seran les oliveres mil·lenàries de Godall. Seguidament , el 27 d’abril, es visitaran les muscleres de l’Ampolla i, finalment, el 4 de maig, es farà un recorregut per Miravet.


Les persones que vulguin participar en les jornades podran adquirir els tiquets a la web de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre (https://www.ebrebiosfera.org) amb un preu solidari de 10 € que aniran destinats, en un 100 %, al Projecte Emma, iniciativa de la Fundació Dr. Ferran per a la recerca en càncer de mama.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari