Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Prop d’un miler de xiquetes i xiquets gaudeixen del Saló de Pasqua d'Amposta

Publicat el 02/04/2024 08:24

Amposta

S’han venut més de 1.000 entrades en els tres dies d’activitat, del 25 al 27 de març.


El 34è Saló de Pasqua tanca les portes amb prop d’un miler de participants. Els infants i adolescents d’Amposta van poder gaudir de tres dies d’activitats, del 25 al 27 de març, a les pistes blaves, que es van dividir en una desena d’espais amb múltiples activitats. En concret, en aquesta edició s’han venut 1.166 entrades, destacant especialment el dimarts i dimecres, amb més de 400 xiquetes i xiquets cada dia.


Amb la col·laboració d’entitats culturals i esportives, s’han dut a terme activitats per a totes les edats: tallers de pinta cares o de camisetes, un espai de cuina, per aprendre a fer castells o jugar a escacs o per practicar esport, a més d’una zona d’aventura, inflables i treballs manuals sobre sostenibilitat. Com a novetat, aquest any també hi havia una zona de jocs i sorral per a infants de 0 a 3 anys, un espai de lactància i jocs gegants al centre del recinte. Alhora, cada dia es va programar una activitat especial, des de màgia a un contacontes amb la Unitat Canina de la Policia Local i una xocolatada.


Paral·lelament, i amb la voluntat que tothom pogués gaudir del Saló, durant el matí i a la tarda es podia gaudir d’una franja tranquil·la sense música.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari