Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Amposta es torna a sumar a la campanya ’Els Bombers i les Bomberes t’acompanyen a donar sang’

Publicat el 18/03/2024 16:54

Amposta

Serà dimecres 20 de març als baixos de la Lira Ampostina, de les 9.30h a les 13.30h i de les 17h a les 21h. Enguany serà la 10a edició d’aquesta campanya entre el Banc de Sang i els Bombers de la Generalitat.


Arriba el mes de març i amb ell, la 10ª edició de la campanya "Els bombers i les bomberes t’acompanyen a donar sang" que suma esforços entre el col·lectiu de Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits per aconseguir donacions de sang els mesos de març i abril.


Una de les parades d’aquesta ruta de campanyes arreu del territori és a Amposta on es podrà donar sang el 20 en horari de 9,30 a 13,30 i de 17 a 21h. Les donacions d’aquests dies permetran remuntar les reserves de sang abans i després dels festius de Setmana Santa, una època durant la qual acostumen a baixar al voltant del 25%.Cal tenir en compte que les plaquetes, un dels elements que s’extreu de cada donació de sang, caduquen als 5 dies i que els glòbuls vermells als 42. Per això, és important mantenir les donacions al llarg de tot l’any i aconseguir unes 1.000 donacions cada dia.


Donar, una festa d’il·lusió i solidaritat


Cada any, un parc pren el protagonisme de campanya sent la imatge de cartell, i enguany és el torn del de Terrassa. Juntament amb els bombers del Parc de Terrassa, s’hi ha afegit el teixit social de la ciutat; entitats culturals i de lleure. Amb aquesta imatge volem recordar que donar sang és una festa i un acte d’alegria i d’il·lusió col·lectiva. Així reforçant el concepte de comunitat; imprescindible en la donació de sang.


Aquesta és una de les campanyes de l’any amb més ambient festiu, participatiu i social. I és que en algunes d’aquestes col·lectes, la donació de sang estarà acompanyada d’exhibicions de vehicles, excarceracions, demostracions de rescats i activitats per als més menuts. El Parc de Bombers d’Amposta participarà activament de l’activitat per dinamitzar-la. 


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari