Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

6a Fira de Santa Llúcia i Pessebre Vivent a L'Aldea

Publicat el 05/12/2023 17:22

L' Aldea

La il·lusió i la tradició del Nadal ompliran la plaça dels Països Catalans de l'Aldea amb l'arribada de la 6a edició de la Fira Santa Llúcia i Pessebre Vivent. Aquest esdeveniment, considerat com un dels actes més destacats de la temporada del Nadal a la nostra població, tindrà lloc el proper 17 de desembre, convertint-se en el punt de trobada per a celebrar la màgia de Nadal.


 
Pel que fa a la fira, durant tot el dia els comerços de la població i també dels voltants obriran les seues parades per a que tothom pugui visitar-les i fer les seves compres, hi haurà servei de cantina ofert pels Quintos 2006, l’actuació del grup de ball en línia The Country Sheriffes i taller de bitlles a càrrec del Club de Bitlles Garballo. Durant la tarda a més de la fira gaudirem del pessebre vivent que enguany com a novetat incorpora una exhibició d’oficis artesans i la tradicional cantada de nadales per part de la Coral Verge dels Prats.
 
Annabel Blanch regidora d’Acció Comercial: “Es tracta d’una fira que arriba a la seua sisena edició i es consolida com un acte molt important dins del calendari, amb un format molt tradicional però també amb innovacions cada any i que compta amb una important afluència de públic i molta col·laboració per part de les entitats i particulars. Cal destacar i agrair la feina que fan tot l’equip de voluntaris i voluntàries i els treballadors municipals per transformar la Plaça dels Països Catalans en un autèntic pessebre vivent”.

Amb la Fira Santa Llúcia i Pessebre Vivent, l'Aldea acull amb entusiasme la Fira del Nadal i convida a tothom a participar en aquesta celebració comunitària. És una oportunitat per connectar amb la tradició, fomentar el comerç local i gaudir d'una jornada plena d'activitats festives, envoltades amb una cantada de Nadales dins la fira a càrrec de la Coral Verge dels Prats o repartiment de borraines, xocolata calenta i calmant per als assistents a la Fira de Santa Llúcia, entre alguns dels actes més destacats.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari