Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Mas Masdeu, Restaurant La Vaqueria i Restaurant Pescador, obtenen el distintiu excel·lència en la recollida orgànica

Publicat el 30/10/2023 12:38

L' Aldea

L'Aldea s’enorgulleix d'anunciar l'èxit de la fase final de la campanya de recollida selectiva de matèria orgànica de grans productors organitzada pel COPATE. Dels 10 establiments involucrats en aquesta iniciativa, tres s'han destacat meritòriament pel compromís i la dedicació a la causa. Mas Masdeu, Restaurant La Vaqueria i Bar Restaurant Pescador, han estat guardonats per la seua participació exemplar a la campanya, rebent un reconeixement especial dels agents ambientals del COPATE i de l'Alcalde de l'Aldea, Xavier Royo.


L'Alcalde de l'Aldea, Xavier Royo, expressa la seua gratitud i felicita a Mas Masdeu, Restaurant La Vaqueria i Bar Restaurant Pescador, destacant la importància de la seua contribució al benestar del municipi: “ Molt contents per aquests 3 establiments del municipi, que han superat les expectatives pel que respecta al reciclatge del porta a porta de la matèria orgànica i des del COPATE, se’ls ha premiat amb un distintiu, per haver superat el 70%, els paràmetres que han establert com a excel·lència en la recollida d’orgànica. També vull destacar i agrair la participació en aquesta campanya de reciclatge a la resta d’establiments acollits, ja que entre tots hem de servir d’exemple, a la ciutadania, de què com més es recicli, més diners estalviarem tots junts en els costos de reciclatge que paguem".


Aquests tres establiments són un exemple a seguir en la promoció de pràctiques ambientals responsables i la seua dedicació a la recollida selectiva de matèria orgànica, és un pas significatiu cap a un entorn més net i sostenible per tothom.


Durant la campanya, els establiments participants van demostrar el seu compromís amb el medi ambient i la comunitat, aconseguint un impressionant percentatge igual o superior al 70% de recollida selectiva de residus orgànics. Aquest èxit no només reflecteix el seu esforç per utilitzar els contenidors de manera adequada, sinó també el compromís amb l'eliminació de residus impropis en aquests contenidors.


No obstant això els agents ambientals del COPATE continuaran fent un seguiment mensual del servei, planificant les visites pel correcte funcionament de la recollida selectiva.


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari