Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L’Ajuntament de l’Ampolla obre un expedient sancionador a quatre restaurants per no reciclar la fracció orgànica

Publicat el 14/09/2023 11:57

L' Ampolla

La Regidoria de Gestió de Residus de l’Ajuntament de l’Ampolla ha fet valoració de quina ha estat l'acollida del servei de recollida de la fracció orgànica mitjançant el sistema porta a porta adaptat als establiments considerats grans generadors durant els cinc primers mesos des que va entrar en funcionament. Gairebé tots els grans generadors d'aquest residu que hi ha al municipi han estat utilitzant correctament el servei al llarg dels mesos d'adaptació a la nova recollida d'aquest residu.


Ara bé, l'Ajuntament s'ha vist obligat a obrir un expedient sancionador a quatre restaurants del municipi per no reciclar correctament la fracció orgànica que produeixen, ja que continuen abocant-la a les illes de contenidors convencionals.


Tenint en compte aquesta situació de greuge comparatiu amb els grans generadors que fan ús correcte del nou servei, l'Ajuntament estudiarà la possibilitat que a partir de gener de 2024 els establiments que no facin correctament aquesta selecció de residus surtin del programa que ofereix el Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE) i hagin de contractar un gestor de residus privat.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari