Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Mancomunitat DeltaGestió per aglutinar serveis públics

Publicat el 18/05/2023 09:01

CamarlesDeltebreL' AldeaL' Ampolla

L’Aldea, l’Ampolla, Camarles, Deltebre i Sant Jaume impulsaran ara la Mancomunitat


 


Els alcaldes de l’Aldea, l’Ampolla, Camarles, Deltebre i Sant Jaume d’Enveja s’han reunit a la seu de l’Ajuntament de Deltebre. La reunió s’ha dut a terme en el marc de la Junta Gestora de la MancomunitatDelta3, la qual des de l’any 1986 està conformada pels municipis de l’Aldea, Camarles i Deltebre.


En el marc de la Junta, s’ha aprovat l’inici de la modificació dels estatuts de la MancomunitatDelta3 per així donar cabuda a la voluntat d’adhesió de les poblacions de l’Ampolla i de Sant Jaume d’Enveja, després que ambdós municipis, i després de projectes engegats conjuntament aquests últims anys, hagin mostrat el seu interès a sumar-se. La modificació dels estatuts de la Mancomunitat s’haurà d’aprovar als respectius plenaris municipals en el proper mandat, després del procediment legal i d’informació pública corresponent que s’inicia a partir d’ara.


Aquest comportarà l’ampliació de l’objecte social de la mancomunitat amb la possibilitat de gestió conjunta de diferents competències d’àmbit municipal i el canvi de nom a Mancomunitat Delta Gestió.


La Mancomunitat Delta3 es va constituir l’any 1986 amb els al-caldes de l’Aldea, Paco Blanch, de Camarles, Primitivo Forastero, i de Deltebre, Pedro Arques, més conegut com a Amable. Aquests darrers quatre anys, la Mancomunitat ha dut a terme una inversió de 500.000 € per actualitzar totes les instal·lacions i dipòsits del servei d’aigua.


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari