Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

500 alumnes participen en la10a Diada Poliesportiva del Montsià

Publicat el 07/05/2023 01:26

AlcanarAmpostaUlldecona

Uns 500 alumnes de primer d’ESO van participar ahir dijous en la 10a Diada Poliesportiva del Montsià, que es va desenvolupat a les instal·lacions esportives d’Amposta, amb l’epicentre al Parc dels Xiribecs.


L’alumnat va representar a nou centres del Montsià: Institut de Tecnificació d’Amposta,Institut Ramon Berenguer IV d’Amposta, Institut Escola Agustí Barberà, Col·legi Sagrat Cor d’Amposta, Institut Manel Sales i Ferré, d’Ulldecona, Institut Sòl-de-Riu d’Alcanar,Institut Els Alfacs de la Ràpita,l’Institut Les Planes de Santa Bàrbara i l’Institut de la Sénia.


Van realitzar rotacions, amb franges de 25 minuts, per les estacions de diversos esports,alguns tradicionals com les bitlles, jocs populars i alternatius i d’altres poliesportius com futbol, bàsquet i handbol,entre d’altres.


El representant territorial de l’Esport, Joan Barberà Carceller,juntament amb l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs Roiget, van inaugurar la jornada,que va comptat amb altres representants de l’Ajuntament d’Amposta i dels Serveis Territorials d’Educació. “Volem seguir treballant i fent que els nostres alumnes visquin i convisquin amb l’esport de múltiples formes i maneres durant una jornada única; que els ajudi a entendre l’Activitat Física i l’esport com una font de riquesa i creixement personal i social que els permeti conèixer i relacionar-se de formes especials i diferents”, va assegurar el representant territorial de l’Esport.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari