Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

COMUNICAT:‘Malestar de clubs i molts pares i mares’

QUEIXES DE CLUBS


“Considerem que la política que estan duent a terme alguns clubs, concretament Rapitenca, Amposta, Tortosa, Ebre Escola i Futbol Formatiu Terres de l’Ebre no és ni ètica, ni coherent ni justa”


“Aquests clubs venen falsos projectes i es creen falses il.lusions a pares i a nens” 


Vist el greu problema què afecta el nostre futbol base a les Terres de l’Ebre, molt especialment el futbol 7, ens veiem amb la obligació de fer públic el nostre malestar i els de molts pares i mares, i dir prou i buscar mesures i solucions per evitar el desmantellament progressiu de l’essència del futbol de base a les nostres terres. Molts clubs considerem que la política que estan duent a terme alguns clubs a nivell futbol base, concretament UE Rapitenca, CF Amposta, CD Tortosa, Ebre Escola i Futbol Formatiu Terres de l’Ebre, ja no és ni ètica, ni coherent ni justa. I ara ja diem prou!. Un dels grans problemes del futbol base actual, és cometre l’error d’entendre’l com a futbol professional. Parlem de nens i nenes en ple procés evolutiu, on hauriem d’entendre que allò més important per a ell és i hauria de ser la seva formació com a persona. Voler adaptar el model de base de grans ciutats al nostre territori, o el model de gestió de grans clubs aqui és erosionar i posar en risc la continuitat de molts clubs, condemnar-los a la seva desaparició. De veritat això és el què voleu!? Hem arribat fins a un extrem que el més important és guanyar, deixant de banda altres aspectes fonamentals en la formació dels nostres nens/es. Provoquem la frustració en aquells nens que no poden jugar al seu poble amb els seus companys, i també la d’aquells jugadors que han de veure que tornar al seu poble a jugar després de falses promeses de grans projectes i grans oportunitats de poder jugar en equips d’elit és una derrota. Qui sap si la de deixar de jugar a futbol per sempre. Anar a buscar jugadors/es de 6,7,8 anys a altres pobles, per tenir 5 equips benjamins, o 4 equips alevins, i veure com per culpa d’això pobles petits es queden sense futbol. És necessari? Us heu preguntat si els pares tortosins, rapitencs, ampostins....volen això? No s’estimarien més que els equips de futbol 7 estiguessin formats per nens/es d’allí? Lluny queda quan una bona fornada de jugadors d’Ulldecona, la Sénia o Roquetes, per nombrar alguns clubs, podien competir en igualtat de condicions amb els “grans” del territori. De veritat els nostres coordinadors i entrenadors no estan igual de preparats? De veritat la nostra metodologia és tant diferent a la vostra? Considerem que aquests clubs han adulterat la competició fins a extrems inimaginables, venen falsos projectes i es creen falses il.lusions a pares i nens.


Si realment voleu competir entre vosaltres, feu-ho a costa de formar els VOSTRES jugadors, no a base de “mercadejar” amb els nostres jugadors per veure qui de vosaltes té el millor prebenjamí A, o benjamí A. Nosaltres instem a la delegació de la FCF a les TTE i als Consells Esportius a prendre les mesures que facin falta, sobretot amb el futbol 7, per evitar seguir amb aquesta política injusta, desigual i que acabarà amb el futbol a molts de pobles. Som molts clubs que ens posicionem a favor de buscar una solució urgent i conjunta, si no ens veurem obligats a ser nosaltres els qui adulterem la competició, i negar-nos a jugar cap partit contra aquests equips. Aquesta carta la signen tots els clubs, tant presidents com coordinadors esportius, que la faran arribar a la delegació territorial de les TTE i als Consells Esportius.


Signen: CF Ulldecona, CF la Sénia, CE Perelló, S Bàrbara, J i Maria, Alcanar, CF Batea, CF Gandesa i Escola Delta.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari