Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Santa Bàrbara tindrà jornades esportives amb limitacions

Publicat el 21/05/2020 16:44

Santa Bàrbara

Es podran portar a terme esports individualitzats com tenis, pàdel, tenis taula, activitats a l'aire lliure dirigides i en distància. Activitats multitudinàries com les 12 hores de futbol sala han quedat descartades.


(La Plana Radio). Activitats festives, fires, tornejos esportius .... Amb la Covid tot s'ha quedat paralitzat i aguditzem l'enginy per buscar formes alternatives per a seguir portant a terme alguns dels actes més destacats del nostre poble o de les nostres entitats.
Santa Bàrbara al mes de juny, quan finalitzaven les Jornades Culturals, s'encetaven les Jornades Esportives que acabaven donant pas a l'inici de les Festes Majors. Durant aquests dies són molts els planers i planers que es qüestionen si aquest any en tindrem.
En una entrevista a la Plana Ràdio la regidora d'esports Ana Ma. Panisello ens confirmava que des de la seva regidoria s'hi està treballant encara que amb limitacions "nosaltres tenim intenció de fer alguns actes esportius, sempre amb el protocol que hem de seguir i pensant que amb les fases del confinament no hi aparegui cap rebrot... El que tenim clar és que no s'hi podran realitzar esports de contacte"
Panisello, que ara està contactant amb les diferents entitats esportives per veure com es poden enfocar, explicava que s'hi podrien realitzar esports de caràcter individual "torneig de tenis taula, pàdel, tenis, activitats a l'aire lliure dirigides i en distanciament de dos metres, seguint totes les mesures de seguretat... En concret no us puc dir res més perquè se sabrà el dia abans" però la intenció de la seva regidoria és que tirin endavant en un altre format.
La regidora d'esports explicava que si es realitzen, s'hauran d'extremar les mesures, posant limitacions de tot mena, inclús d'asistència.
Pel que fa a la possible data, seria a partir del 10 de juny, quan, si no hi ha cap complicació ni rebrot, es passaria de la fase 2 a la 3 i ja permetria aquest tipus d'esdeveniments.


Font: La Plana Ràdio


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari