Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

XERTA: XVI Premi Llibres ebrencs 

Publicat el 17/04/2020 11:35

Xerta

Un concurs que poden aprofitar molt bé els joves ara que estan en ple confinament. 


La imaginació ens porta a llocs impossibles, que no havíem pensat mai, de conte. Aquesta imaginació es pot quedar en res o aprofitar per plasmar-la en un paper i explicar aquesta història a tothom. L'Ajuntament de Xerta ha anunciat que "si t’agrada l’escriptura i explicar boniques històries, ja et pots apuntar a la XVI edició del Premi Llibresebrencs.org de relats curts a Internet per a joves i explicar a tothom el fet imaginari, fictici o una realitat maquillada a través del teu escrit".


Tots aquells que vulguin participar, optaran a dos tipus de premis: un de 150 euros per a l’obra seleccionada pel jurat, o dos vals de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT), en el cas que es tracti de la proposta més votada a través de la plataforma Wattpad, que s’activarà pròximament, on tothom podrà llegir la teva petita història i votar-la. El premi està format per quatre categories per edats. Així, la categoria A és fins a 15 anys; la categoria B, de 16 a 22 anys; la categoria C, de 23 a 29; i la categoria D, a partir de 30 anys, i hi haurà dos guanyadors per cadascuna de les quatre categories.


Per poder participar en el Premi Llibresebrencs.org el relat ha de ser inèdit i original, no pot haver estat publicat abans en cap altre format, ni paper ni digital; pot ocupar un màxim de dues pàgines, la temàtica és lliure, ha d’estar escrit en català i només s’admet un relat per participant. El termini apuntar-se és el 23 d’abril, diada de Sant Jordi.


QUÈ s'ha de presentar? un màxim de 2 pàgines
PREMI: 150 euros per categoria
TERMINI: fins 23 d'abril
COM presentar-ho: per correu electrònic


CONSULTEU LES BASES!


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari