Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Arnes: una mona diferent

Publicat el 09/04/2020 17:23

Arnes

L'Ajuntament d'Arnes ha comunicat que "sabem que aquest any serà una Setmana Santa atípica, això comporta que no podem celebrar la mona amb aquelles persones especials que cada any ens retrobem, cal dir que  qui més ho trobarà a faltar seran los xiquets i xiquetes del nostre poble". Des de l’Ajuntament "els volem animar a que facin una mona, els farem arribar una figura de xocolata perquè la puguin decorar i poder celebrar, encara que sigui diferent, aquesta festa tan especial per tots. Us animen a que ens feu arribar una fotografia per posar-la a l’Arnerol, encara que sigui en uns moments molt difícils, sempre quedarà al nostre record". 


El poble d’Arnes, vol mostrar la seva gratitud  i reconeixement a totes aquelles persones, personal sanitari, els que dia a dia estant al càrrec del centres sanitaris, els cuidadores de residències de gent gran i dels col.lectius més vulnerables, i com no a totes aquells persones que dia a dia estant al davant del seus establiments per que a tots els veïns no ens manqui els serveis i subministres bàsics. 


Però "volem fer una especial menció i reconeixement a totes  les xiquetes i xiquets d’Arnes, perquè ells també son UNS GRANS HEROIS. Des del vostre recolliment a les vostres llars, us desitgem una bona Setmana Santa".


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari