Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Habitatge lliura sis pisos amb protecció oficial a la Torre de l'Espanyol

Publicat el 24/02/2012 19:05

La Torre de l'Espanyol

El secretari d’Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, i l’alcalde de la Torre de l’Espanyol, Eduard Masip, han lliurat avui les claus de sis habitatges amb protecció oficial de lloguer a la Torre de l’Espanyol (Ribera d’Ebre). Els pisos, ubicats al carrer del Portal d’aquest municipi, han estat construïts per l’Incasòl i els administrarà l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

Han assistit també a aquest lliurament regidors de l’Ajuntament de la Torre de l’Espanyol, representants de l’Incasol, l’arquitecte i l’arquitecte tècnic responsables de l’obra i representants de l’empresa constructora.

La promoció compta amb un total de 16 pisos que tenen tres dormitoris en una superfície entre 67m2 i 80 m2. El preu mensual del lloguer és de 211 a 231 euros i s’han d‘afegir les despeses de la comunitat de propietaris i la repercussió de l’IBI. Les persones adjudicatàries han signat un contracte d’arrendament per 10 anys i dins d’aquest termini podran disposar d’una opció de compra de l’habitatge. Si opten per comprar el pis, durant els cinc primers anys de vigència del contracte, podran donar com a entrada les quotes ja pagades. A partir del cinquè any les condicions varien segons la quantitat de quotes abonades.

Les normes per accedir a aquests habitatges ofereixen noves condicions després que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, presentés un Pla de xoc el passat mes de setembre per adjudicar els habitatges buits de la Generalitat.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari