Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L'hospital de la Santa Creu de Jesús adquireix equips de videoassistència per reforçar la cura als pacients

Publicat el 07/04/2020 16:06

TivenysTortosaUlldecona

El centre de titularitat municipal ha rebut diverses donacions d'empreses i entitats, entre les quals aportacions econòmiques, material d'ús mèdic o alimentació


 


Els dos centres de salut de titularitat municipal de Tortosa, l'hospital de la Santa Creu i la Clínica Terres de l'Ebre, han implementat diverses millores a les seues instal·lacions, encaminades a reforçar l'atenció als pacients en el marc de la pandèmia de coronavirus. Unes millores que han comptat amb la contribució d'empreses, entitats i persones a títol individual, que aquests dies estan fent diverses aportacions.


 


Una de les més destacades és la que ha fet l'entitat financera CaixaBank, que ha lliurat 12.000 euros. D'aquests, la major part han servit per complementar la millora tecnològica implementada a l'hospital de la Santa Creu, on s'ha instal·lat material de videoassistència. Es tracta de càmeres i de sistemes d'intercomunicació, amb els quals el personal sanitari poden atendre algunes de les necessitats de les persones ingressades mantenint la distància i reduint l'exposició a possibles contagis. El material adquirit també inclou altres equips informàtics, com ara tauletes, que també ajuden a comunicar les persones ingressades amb l'exterior.


 


Pel que fa a la Clínica Terres de l'Ebre, l'actuació ha consitit en completar la sectorització d'alguns espais de l'equipament, per crear circuits diferenciats en cas que hi ingressen persones amb la Covid, o amb la sospita de poder-la tindre.


 


Altres donacions també han contribuït a reforçar el material informàtic a l'hospital de la Santa Creu, com la que ha fet l'AMPA del col·legi Sagrada Família, per valor de 500 euros. També s'han rebut donacions de material d'ús mèdic, com ara solucions alcohòliques desinfectants, de l'empresa Maverick d'Ulldecona; elements de protecció, com mascaretes, lliurades per l'Església Evangèlica Xinesa a Europa; elements protectors impermeables, donats pel Grup Àsia, o pantalles protectores de plàstic, fetes amb impressores 3D pel col·lectiu de Makers Terres de l'Ebre.


 


També s'han rebut donacions alimentàries, com ara més de 3.000 botelles d'aigua de l'empresa Sant Aniol; uns 200 quilos de taronges, donats per l'Agrobotiga de Tivenys; o mones de pasqua i pastissets, de BonÀrea Guissona i de la pastisseria La Xertolina, entre d'altres.


 


La direcció del centre ha volgut agrair totes aquestes donacions, així com altres que ja s'han compromès i que també fan arribar persones a títol individual o petites empreses, ja que suposen una mostra de la solidaritat de la ciutadania en un moment tan complex com l'actual.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari