Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Santa Bàrbara repartirà targetes moneder per a les beques menjador 

Publicat el 26/03/2020 11:50

Santa Bàrbara

Els beneficiaris de beques menjador a Santa Bàrbara, podran disposar d'una targeta moneder amb un import de 40 € que podran bescanviar en botigues d'alimentació.


El Consell Comarcal del Montsià ha començat a repartir targetes moneder per als beneficiaris de beques menjador. Aquestes han estat aprovades pel departament d'Educació de la Generalitat i les gestiona el mateix Consell, el qual farà arribar a les famílies d'alumnes becats, una targeta que podrà bescanviar-la exclusivament en botigues d'alimentació, ja que en el cas que l’establiment no estigui identificat com a tal, la targeta donarà error al moment de pagar.


La targeta moneder conté 40€ i que per tant l’import de la compra mai podrà excedir d’aquesta xifra. L’import de 40 € correspon a deu dies de menjador, i en cas que la situació es prolongués, les targetes es recarregarien.


Les famílies hauran de guardar els tiquets de compra per tal de garantir el bon ús de les targetes moneder. I, un cop la targeta moneder s'hagi esgotat, serà molt important conservar-la. Aquestes, funcionen com qualsevol altra targeta de crèdit o de dèbit convencional, i no requereix cap classe de codi pin ni procés d’activació.


Els beneficiaris de la beca menjador i alumnat de menjador obligatori amb targetes moneder, que tinguin alguna incidència, han de trucar als 977 718 816 - 900 404 090. Les possibles incidències de les targetes moneder les resoldrà CaixaBank, així que quan es gestioni la incidència, el número que s’ha de fer arribar al servei d’atenció al client és el que comença per DE a la targeta moneder.


(LA PLANA RÀDIO)


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari