Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Mig centenar de persones participa al taller d’anellament per descobrir els ocells del Parc Natural dels Ports de Fundació Plegadis

Publicat el 22/01/2019 13:29

Mig centenar de persones va participar passat diumenge al taller d’anellament que, per tal de descobrir els ocells del Parc Natural dels Ports, van organitzar la Fundació Plegadis i la direcció del Parc. En total, i així ho destaca el coordinador de projectes de la Fundació Plegadis Sergi Sales, es va anellar una trentena d’ocells que pertanyien a vuit espècies diferents, totes elles d’ambients agrícoles i forestals: “Totes dues són bones xifres, tant la referida als participants com la que té a veure amb els ocells. Vam anellar ocells com el pitroig o la mallerenga blava”. L’activitat es va dur a terme gràcies a la col·laboració de la Fundació Plegadis i el Parc Natural dels Ports amb el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.


 


 


 


La Fundació Plegadis va néixer l’any 2017 i disposa d’un centre d’educació ambiental multidisciplinari ubicat a la plana deltaica de l’Ebre on desenvolupa activitats per fomentar actituds responsables amb la preservació de la biodiversitat i el foment del turisme ornitològic. “Som una entitat arrelada al territori. Per nosaltres, és tot un orgull coorganitzar en activitats d’aquest tipus”, explica Sergi Sales.


 


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari