Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Presó per al suposat autor de quatre robatoris amb força en un establiment de productes agrícoles de Tortosa

Publicat el 17/12/2018 15:55

TivenysTortosa

El jutge de Tortosa ha enviat a la presó un veí de Tivenys de 39 anys i nacionalitat espanyola acusat de quatre delictes de robatori amb força en un establiment de venda de productes agrícoles de Tortosa. L'home, que acumula nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni, va ser detingut el passat dia 13 de desembre els Mossos d'Esquadra. Segons les investigacions, el primer dels robatoris que va denunciar la titular del comerç es va produir a mes d'agost. Algú va escalar una paret i trencar la finestra de la nau que ocupa al negoci, sostraient diners en efectiu. Els robatoris es van repetir dos cops a l'abril. En els primers dos casos es van sostreure diverses llavors de marihuana. En l'últim, la propietària no va trobar a faltar res.

 
Per accedir a l'interior de la nau, l'autor dels fets utilitzava una escala de paret i trencava els vidres d'una finestra amb un objecte contundent.

Després de passar a disposició judicial el passat dia 14, el jutge de guàrdia de Tortosa va ordenar el seu ingrés a la presó.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari