Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L'oli d'oliva verge extra 'Iberolei' de la Cooperativa de Santa Bàrbara guanyador de les Terres de l'Ebre

Publicat el 23/02/2018 17:12

Santa Bàrbara

El guanyador opta a participar en el prestigiós concurs l'Oliva Japan International.En el marc de la Fira de l'Oli i de la Garrofa de Jesús ha tingut lloc el XXXIV Concurs al Tast d'Olis de les Terres l'Ebre. En aquesta darrera edició el premi guanyador del certamen ha sigut per a l'oli d'oliva verge extra 'Iberolei', de la Cooperativa Agrícola del Camp de Santa Bàrbara.


El jurat del concurs, format per experts tastadors, es van reunir al Museu de l'Oli de la cooperativa Soldebre per arribar a veredicte. Després d'analitzar desenes de propostes de les diferents modalitats tots els membres van coincidir en què els finalistes tenien un alt nivell, però que es decantaven per l'Iberolei per les grans qualitats que reunia.


La proposta de la Cooperativa Agrícola del Camp de Santa Bàrbara va obtenir una qualificació excel·lent. L'Iberolei, fet en varietats sevillenca, morruda, i farga, es tracta d'un oli molt equilibrat, amb un petit toc a poma i plàtan, i lleugerament picant.


Com ja s'ha fet en edicions anteriors, el premi guanyador optarà a ser inscrit a l'Oliva Japan Internacional, un prestigiós concurs que es fa anualment al Japó i, també, al Concurs International Les Olivalies de França. Aquesta darrera edició del certamen ha comptat amb una nova categoria, dedicada a la proposta d'oli verge més ecològica. Finalment, aquest premi va ser per a Colomé Mulet de Campredó amb el seu "Or de l'Ebre".


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari