Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La neu obliga a tancar diverses escoles i a suspendre el transport escolar de més de 3.000 alumnes a Catalunya

Publicat el 05/02/2018 16:16

ArnesGandesaHorta de Sant Joan

La majoria dels estudiants afectats són de la Cerdanya i el Ripollès.

El temporal de neu que afecta, de manera molt significant, des d'aquest diumenge a pràcticament tota Catalunya ha obligat a tancar diverses escoles i a cancel·lar rutes escolars amb autocar. L'anul·lació del transport escolar ha afectat un total de 3.028 alumnes, segons ha indicat el Departament d'Ensenyament. La majoria dels estudiants són de la Cerdanya i el Ripollès.


A la Cerdanya, les rutes de transport escolar han quedat suspeses i ha afectat un miler d'alumnes. Tanmateix, a Puigcerdà, el transport escolar es manté actiu i les escoles i l'institut de la població han obert però l'activitat lectiva no se segueix de forma habitual, així com a Alp i Llívia. Al Ripollès, una desena d'escoles i instituts no han pogut obrir i, com a conseqüència, un total de 904 alumnes han quedat afectats. A la Catalunya Central, 402 alumnes s'han vist afectats per la neu.

Pel que fa a les Terres de l'Ebre, els Serveis Territorials d'Ensenyament han emès aquest matí de dilluns, 5 de gener, un comunicat oficial en el qual el Consell Comarcal de la Terra Alta informava que un total de 75 alumnes d'Arnes, Bot i Horta de Sant Joan, estudiants de l'Institut de Gandesa, havien de retornar a casa per precaució.


 


 


IMATGE: Dos joves jugant amb la neu a la Terra Alta, arxiu. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari