Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

ERC assegura que l'objectiu del 21-D és "recuperar les institucions" i reclamar "la llibertat dels presos"

Publicat el 22/11/2017 09:36

AlcanarArnesL' Ametlla de MarTivissaTortosa

Noemí Llauradó ocupa la segona posició de la candidatura dels republicans per Tarragona i, Lluís Salvadó, la tercera. 

Esquerra Republicana ha presentat aquest dimarts la candidatura de la demarcació de Tarragona per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre. La llista està encapçalada per l'exdelegat del Govern a Tarragona i regidor de l'Ajuntament de Valls, Òscar Peris. La candidatura tarragonina d'ERC està formada per persones de les Terres de l'Ebre, el Camp de Tarragona i el Baix Penedès, amb diferents perfils amb experiència en govern, amb alcaldes, amb persones en l'àmbit de les entitats, de l'àmbit social i cultural, que es conjuren per "defensar els valors republicans".


La regidora de l'Ajuntament de Reus Noemí Llauradó n'ocupa la segona posició i l'exsecretari d'Hisenda, Lluís Salvadó, la tercera. Salvadó ha afirmat que es presenten per afrontar la "legislatura de quatre anys". "Anem a governar el país, anem a implementar les polítiques republicanes i l'anhel de la gent del nostre país i buscarem les fórmules en funció de la força que obtinguem el 21-D", ha dit l'ex-secretari d'Hisenda. El cap de llista ha destacat que el principal objectiu d'aquestes eleccions és "aconseguir recuperar les institucions que estan segrestades per l'estat espanyol i per l'article 155 i, sobretot, reclamar la llibertat dels presos polítics".


A més, trobem més candidats d'Esquerra per Tarragona de les Terres de l'Ebre, com l'alcalde d'Alcanar, Alfons Montserrat, el de l'Ametlla de Mar i també vicepresident de l'AMI, Jordi Gaseni, la regidora de Tivissa, Montse Perelló, la regidora d'Arnes, Neus Sanromà, la regidora de Tortosa Maria Jesús Viña i l'alcalde pedani de Campredó, Damià Grau.


 


A continuació podeu visualitzar la notícia de Canal Terres de l'Ebre.  


 


 


 


 


IMATGE: Foto de família de la candidatura d'Esquerra a la demarcació de Tarragona. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari