Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

X Trobada de tubes i bombardins de Catalunya

El passat diumenge 11 de juny, Jesús va ser el lloc escollit per dur a terme la 10a Trobada de Tubes i Bombardins de Catalunya, una activitat que va nàixer l’any 2008 i que enguany ha comptat amb la participació rècord de 108 músics, molts d’ells professionals. Després d’haver passat per diferents localitats catalanes com Ulldecona, Tarragona, Barcelona, Reus, Amposta o Cardona, entre altres, la trobada ha tornat enguany a les Terres de l’Ebre i per primera vegada s’ha celebrat en una localitat del Baix Ebre.


Organitzada per ACATUB (Associació Catalana de Tubes i Bombardins) i amb la col·laboració de l’EMD de Jesús, la jornada va començar al matí amb assajos, parades amb instruments i complements i una exposició dels deu anys de la trobada.


Mentre, més de quaranta acompanyants dels músics van conèixer Jesús i van poder gaudir de dues interessants visites: el taller del ceramista Joan Panisello i el convent de les Teresianes.


A migdia, es va dur a terme un dinar de germanor per emprendre la darrera part del dia: tallers i concert. A les 18h, i a la pèrgola, acte final amb un concert previ de la Banda de Música Manel Martines i Solà per donar pas al moment més esperat: el concert de cloenda de la Trobada de Tubes i Bombardins de Catalunya.


Amb un repertori variat, dirigit per cinc directors diferents entre els quals hi havia Agustí Roé, el director de la nostra banda, els tubes i els bombardins van oferir-nos un magnífic concert que va agradar molt a tots els assistents a l’acte. Jesús va tenir el privilegi de ser l’escenari per a l’edició d’aquest 2017 i d’acollir músics d’arreu dels Països Catalans: Abrera, Alcanar, Altafulla, Amposta, Barcelona, Benicarló, Callús, Capdepera,
Cardona, Cubelles, El Bruc, El Masnou, Esparreguera, Felanitx, Godall, L’Hospitalet de l’Infant, Jesús, La Galera, La Sénia, L’Aldea, L’Ametlla de Mar, Manresa, Masdenverge, Molins de Rei, Montroig del Camp, Perafort, Reus, Rossell, Sabadell, Sant Carles de la Ràpita, Sant Cugat del Vallès, Santa Bàrbara, Tarragona, Tivenys, Torrent, Tortosa, Ulldecona, Valls, Vandellòs i Vinaròs; i també de Calatayud, Saragossa i Aarhus (Dinamarca).


Felicitem ACATUB pels seus deu anys, per la iniciativa que van tenir i els encoratgem a continuar recorrent localitats del nostre país per poder oferir aquest concert tan singular i especial.


FOTO: EMD Jesús. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari