Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Vilalba dels Arcs també retira la creu franquista als caiguts de la plaça de la Vila

Publicat el 06/06/2017 12:25

GandesaHorta de Sant JoanVilalba dels Arcs

Els treballs s'avancen més del previst i relleven l'enderroc del monument del Coll del Moro de Gandesa i el mateix monòlit als caiguts d'Horta de Sant Joan

ACN Vilalba dels Arcs .- Els treballs per retirar la creu franquista als caiguts de la plaça Major de Vilalba dels Arcs (Terra Alta) han començat aquest dimarts. L'obra s'ha avançat més del previst. L'empresa constructora responsable de fer-la havia planificat dur-la a terme cap a la tardor però ha pogut accelerar el desmantellament. La creu franquista de Vilalba dels Arcs es guardarà en un dipòsit municipal mentre es busca un espai museístic on pugui ser traslladada. Aquesta retirada es fa només uns dies després de l'enderroc del monòlit de Coll del Moro de Gandesa, propietat de la Diputació de Tarragona, i de la retirada de la mateixa creu als caiguts del bàndol franquista que s'ha tret de la plaça de Sant Salvador d'Horta de Sant Joan, aprofitant la segona fase de reforma dels carrers del casc antic.

FOTO: ACN. Pla de la creu franquista de Vilalba dels Arcs amb un operari dalt de la bastida i amb el campanar al fons, aquest 6 de juny de 2017.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari