Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El Consell Comarcal del Baix Ebre inicia les obres de millora en camins municipals de la comarca

“Els que presenten dificultats per a la circulació o poden comportar un perill en la seguretat viària”

Les obres de condicionament previstes consisteixen en millores en aquells punts on els camins presenten dificultats per a la circulació o representen un perill en la seguretat viària. En aquest sentit, el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha destacat que "l'acondicionament de tota aquesta sèrie de camins permet donar resposta a les necessitats plantejades per molts municipis de la comarca i, a la vegada, beneficiar als ciutadans que circulen en aquests punts".

Els projectes que s'executen, en aquests moments, corresponen als municipis de l'Aldea, Aldover, Alfara de Carles, l'Ametlla de Mar, Benifallet, Camarles, Paüls, Tivenys, Xerta, i les EMD de Bítem i Campredó. Durant l'any 2014 està prevista una segona actuació en camins municipals a la resta de municipis de la comarca. 

El tractament s'adequa a cada cas en funció de les necessitats de la calçada, des del tractament superficial de reg asfàltic amb graveta, fins al formigonat de determinats trams. El vicepresident de Territori i Sostenibilitat, Tomàs Castells, ha manifestat que "es continuarà treballant en la mateixa línea per tal de configurar una xarxa local de camins que s'adapti a les necessitats del territori".

Les actuacions esmentades tenen com a objectiu garantir la comunicació viària entre els diferents pobles, així com l'accés a les cases i nuclis habitats de la comarca. Aquestes s'emmarquen en un pla de camins, en el qual els municipis participen cada dos anys, que té la finalitat de donar suport a ajuntaments i entitats municipals descentralitzades per tal d'arranjar i millorar els camins públics municipals.

 

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari