Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El REBÉ aprova un pressupost de 5.218.000 euros

Publicat el 24/01/2014 10:12

Alfara de CarlesBenifalletXerta

Per a l’exercici 2014

El plenari del Consorci de Residus del Baix Ebre (REBÉ) ha aprovat per unanimitat el pressupost per al vinent exercici. El full de ruta econòmic aprovat, tot i que contempla uns ingressos a la baixa atès l’actual context, implicarà una reducció mitjana mínima del 6% en la facturació dels ajuntaments de la comarca. En total, el pressupost ascendeix a més de 5.200.000 E, un 9,58% menys respecte l'any anterior.

En aquest sentit, per al president del REBÉ, Rafel Tomàs, el pressupost aprovat "construeix un marc pressupostari conservador per tal de facilitar al màxim el procés de construcció del nou ens ambiental". Tot i això, Tomàs ha destacat que "és un pressupost flexible per menar una política d'estalvi més agressiva en el cas que el procés s'estanqui".

Paral·lelament, el president també s'ha referit a la reducció mitjana d'un 6% en la facturació dels ajuntaments. Tomàs ha subratllat que aquest fet "és una notícia rellevant per a la hisenda dels municipis comarcals".

D’altra banda, el plenari també ha aprovat l'adjudicació de tres noves deixalleries per a la comarca. Aquestes es realitzaran al municipi d'Alfara de Carles, Xerta i Benifallet. Paral·lelament, el ple també ha aprovat la unificació de la fórmula de facturació per tal d'agilitzar la gestió. 

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari