Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

ConxaClàssica 2013

Publicat el 13/12/2013 16:35

Alfara de CarlesRiba-roja d'EbreRoquetes

Diumenge 8 de desembre, festivitat de la Immaculada, el Moto Club Roquetes va celebrar la 6a. edició de la ConxaClàssica. Una trobada de motos clàssiques que intenta apropar els esplèndids racons que amaga el nostre territori.

En un dia marcat pel fred, “estem molt satisfets amb la quarantena de participants d'aquesta sisena edició. Ens van acompanyar motoristes d'arreu de les comarques de les Terres de l’Ebre”. En aquesta sisena edició el recorregut ha estat d'uns 30 quilòmetres d'anada i de tornada. Concretament, des de l'Hort de Cruells fins a la població d'Alfara de Carles.

El recorregut ens va captivar amb vistes espectaculars de la vall i que ens feia sentir la grandesa de la natura, en aquest cas vistes del Parc Natural dels Ports. Vam tornar a reviure anys passats contemplant motos de l'època com poden ser de les marques Montesa, MotoVespa, BMW, Ducati, Bultaco, Guzzi, Yamaha, Suzuki, Puch, Honda, Ossa i Derbi.

Cap de les motocicletes participants va tenir problemes en el recorregut, i no va caler utilitzar el cotxe escombra que servia d'assistència en cas d'avaria dels participants. “Agrair la col·laboració de la Policia Local de Roquetes que ens va poder acompanyar durant el recorregut. El premi a la moto més antiga va recaure en una Vespa 150, de l'any 1964, propietat d'Oscar Puell de Móra La Nova. El premi al pilot vingut de més lluny va ser per Horacio Asenjo, vingut de Riba-roja d'Ebre amb una Vespa PK 125S de l'any 1984. Des del Moto Club Roquetes ja estem pensant en la propera trobada de clàssiques que farem a l'agost del 2014”. 

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari