Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La Gala de l’Educació reconeixerà els millors expedients acadèmics d'Amposta

Publicat el 05/12/2023 17:02

Amposta

La quarta edició de l’esdeveniment retrà homenatge als docents jubilats i comptarà amb la participació de la dissenyadora Lara Serrano.


Sis estudiants de Formació Professional, Grau i Màster d’Amposta rebran un reconeixement per tenir els millors expedients entre els prop de 140 que es van presentar als ajuts als estudis superiors del curs 2021-2022. Són els que tenen les tres millors notes mitjanes, així com aquells tres expedients amb més matrícules d’honor. El reconeixement es durà a terme durant la 4a Gala de l’Educació, el dijous 7 de desembre a les 19.30 h, a l’Auditori municipal, on també es retrà homenatge a sis docents jubilats durant el curs 2022-2023.


Com a novetat, en el marc de la Gala de l’Educació es donaran a conèixer els guanyadors i accèssits dels Premis de Treballs de Recerca a Batxillerat "Ciutat d’Amposta".


Finalment, la convidada d’aquesta edició serà la dissenyadora Lara Serrano, qui explicarà la seva experiència al món professional de la moda. Tot i que va estudiar economia, Serrano va redirigir la seva carrera professional cap a la seva passió, la qual l’ha portat a treballar en Laretta, la seva pròpia marca on combina tradició i modernitat posant èmfasi en els materials sostenibles i la producció local.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari