Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L’Ajuntament d'Amposta atorga prop de 88.500 euros a 22 projectes de lleure infantil i juvenil per a l’estiu 2023

Publicat el 11/07/2023 08:25

Amposta

Fins a 1.065 infants i joves gaudeixen d’aquesta oferta.


12 estades d’estiu, 10 campus esportius i 2 colònies, a més d’activitats per a joves en el marc de l’Estiu Jove. És l’oferta de lleure infantil i juvenil que aquest estiu s’ofereix a Amposta i que permet que més de 1.065 infants i joves tinguin una oferta de lleure de temàtica molt variada. D’aquests projectes, 22 rebran prop de 88.500 euros d’ajut de l’Ajuntament d’Amposta dins el model de lleure d’estiu impulsat per la regidoria de Joventut l’any 2020 en motiu de la situació pandèmica i que "tres anys després ja s’ha consolidat com a model d’èxit de col·laboració público-privada", en paraules de l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, qui també destaca que a més de l’aportació econòmica, l’Ajuntament cedeix també instal·lacions esportives municipals i quatre centres educatius (Miquel Granell, Soriano Montagut, Agustí Barberà i Consol Ferré).


"Gràcies a aquesta col·laboració público-privada també hem aconseguit que, de mitjana, s’haja reduït el preu de les estades respecte el 2022 en uns 6 euros per setmana", assenyala Tomàs, passant dels 50,26€ la setmana el 2022 a 44,28€ la setmana enguany. Respecte l’any passat, han incrementat el número de dies ofertats en total, ja que hi ha molts projectes que han començat abans que en anteriors edicions o s’allarguen més. També s’han incrementat el número de projectes amb servei de menjador, d’11 a 13. A més a més, es treballa en un model d’estades inclusiu on els infants d’Apasa col·laboren amb tres de les estades. A més a més, els projectes reserven unes places per a garantir que els infants en situació de risc tinguin també accés a l’educació en el lleure.


La majoria d’oferta de lleure es va posar en funcionament el 26 de juny. Aquests primers dies, la tècnica de Joventut de l’Ajuntament, acompanyada per la regidora de Joventut, Iris Castell, i, en alguns casos, per l’alcalde, Adam Tomàs, han visitat les diferents estades per veure en primera mà el seu funcionament i, a la vegada, intercanviar impressions amb els i les seves responsables per tal de detectar aquells punts en els que caldrà millorar.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.