Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Nova edició de DeltaFira i de Mescla aquest cap de setmana

Publicat el 21/05/2023 01:35

Deltebre

Deltebre celebra, aquest cap de setmana, una nova edició de Mescla, la mostra de Turisme, Paisatge i Gastronomia de les Terres de l’Ebre. Una edició que “consolida la seva ubicació vora al riu Ebre, més concretament al Parc Fluvial del Delta, amb l’objectiu de fusionar, en un mateix espai, la millor cuina i el millor paisatge natural del Delta de l’Ebre”, tal com ha remarcat l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler.


Enguany, i a causa de l’èxit de l’any anterior, s’ampliarà el nombre d’estands disponibles per així ampliar els tastos i les degustacions de vins. A més, com a novetat, s’incorpora l’espai Estones de Mescla, un estand on els restauradors del municipi, i en horaris concrets, podran exposar les seves tapes.


Més enllà dels estands, un dels grans atractius de Mescla són els tastos pel riu Ebre. Mescla a Bord oferirà fins a 9 embarcacions temàtiques que, durant el cap de setmana, navegaran oferint degustacions variades de vins, gintònics, tapes, etc. Una experiència única, al bell mig del Delta, i que forma part de l’essència i de l’esperit de Mescla.


Aquesta edició, com a novetat, les activitats de navegabilitat pel riu Ebre es complementaran amb la possibilitat de llogar un caiac o realitzar Paddle Surf. A més, aprofitant la seva ubicació, al Passeig del Riu, també hi haurà un servei de lloguer de bicicletes. Així mateix, cal recordar que es duran a terme actes institucionals de commemoració dels 46 anys de Deltebre.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari